пʼятницю, 21 серпня 2020 р.

Україна - свята моя земля!



   24 серпня відзначається одне з найвагоміших свят в історії сучасної України – День незалежності. Найважливіша дата, яка сформувала подальший розвиток держави.
   Далеко не всі пам’ятають події 29-річної давності, але для країни цей вік вкрай незначний — Україна доводить, що молода і перспективна держава може заявити про себе на всесвітній арені за короткий, за світовими мірками, проміжок часу. 
   Одним із найважливіших елементів процесу становлення української державності стало визначення національної символіки як невід’ємної ознаки незалежності. Державними символами України є Державний Прапор УкраїниДержавний Герб України та Державний Гімн України.
   В рамках святкування Дня Прапору та Дня Незалежності України та з метою національно-патріотичного виховання громадян, в сільській бібліотеці представлена тематична експозиція "Україна - свята моя земля!" В ній представлено документальні та літературні роботи  присвячені історії формування української державності, боротьбі Українського народу за незалежність своєї держави, вшануванню пам’яті громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України.  

Немає коментарів:

Дописати коментар